Frankincense

kracht, hormonaal balans en mooie huid


Frankincense (Wierook) is een bijzondere Essentiële olie, die veel toepassingsgebieden heeft. Vooral heel heilzaam op de huid, het immuunsysteem en het zenuwstelsel. En het werkt versterkend voor alle andere oliën.

 

Frankincense olie staat bekend om de hersenfunctie te optimaliseren, gezonde celgroei te bevorderen en verwarring te verminderen.

Er is onderzoek gedaan, naar beta-elemeen (een sesquiterpeen) die aanwezig is in de essentiële olie van Curcumine, Boswellia (wierook) en zwarte peper. Deze stof helpt een kankercel te sterven. Wat goed nieuws is, want het grote probleem van kankercellen is, dat ze niet zoals gewone cellen afsterven. De onderzoeken zijn vooral gericht op apoptose (afsterven) van leukemie cellen en kankercellen in de eierstokken. Maar deze gerichte mogelijkheid is veel belovend, vooral omdat gezonde cellen daar dan geen schade aan overhouden.

In de diffuser

In de lucht gebracht met een koude diffuser helpt Frankincense je energie te richten en zodoende afleiding te verminderen. Hierdoor is een betere concentratie en meer rust mogelijk is. Hyperactiviteit, ongeduld, prikkelbaarheid en rusteloosheid worden verlicht. Ook is het een heerlijke olie bij meditatie, omdat het kan helpen het spiritueel bewustzijn te verbeteren. Vroeger al werd het als een heilige olie beschreven. Het werd en wordt nog steeds gebruikt (in diverse religies) om de communicatie met God te bevorderen en/of te symboliseren. De Essentiële olie die ik gebruik, is een etherische olie van hoge kwaliteit die je niet hoog moet verhitten, dus gebruik liever geen ‘branders’ om de olie in de lucht te verspreiden. Met een koude diffuser behoud je alle goede eigenschappen van de olie.

 

HERSTEL EN VERNIEUWING VOOR HUID, BAARMOEDER EN HORMONALE DISBALANS

Frankincense is bijzonder werkzaam voor de huid om dat het vernieuwing van de huidcellen bevordert. Daarom goed toe te passen bij rimpels en littekens, maar ook bij moedervlekken en ouderdomsvlekken en ruwe plekjes (zachte wratjes) op de huid. Ter ondersteuning van vleesbomen en weefselvernieuwing in de baarmoeder.  Dus na een miskraam en na de bevalling is deze olie een zeer goede keuze. Ook om depressie te voorkomen door meer emotioneel evenwicht te creëren en het immuunsysteem te versterken. Omdat Frankincense ook sesquiterpenen bevat, kan het gemakkelijk de bloedhersenbarrière passeren. Hierdoor kan deze essentiële olie zelfs helpen bij de zuurstoftoevoer naar de pijnappelklier en de hypofyse. Met het gevolg dat deze beter werkzaam zullen zijn en de juiste hoeveelheid hormonen zullen afgeven die nodig zijn in ons lichaam. Dit is heel bijzonder!

 

DE EMOTIONELE EN SPIRITUELE ONDERSTEUNING VAN FRANKINCENSE

Het is mogelijk om je zowel fysiek als emotioneel beter te voelen met zo’n eenvoudig en natuurlijk middel.

Frankincense helpt je om meer bewust te worden van misleiding en valse waarheden. De energie van Frankincense nodigt uit om negativiteit, lagere vibraties, leugens en verraad los te laten. Je krijgt een andere kijk op licht en waarheid als je deze olie gebruikt. De wijsheid en kennis, je spirituele begrip en de kwaliteiten die je ziel al in zich heeft, worden weer in herinnering gebracht. Frankincense maakt licht wat duisternis was, door de blokkades van de ratio (het denken) en de muren rondom het hart naar beneden te halen. Omdat de ziel weer in verbinding komt te staan met zijn innerlijke licht, zal deze olie waarheid bekendmaken. Frankincense zal een gezonde relatie en verbinding met je vader bevorderen, gevoelens van verlatenheid en ‘vergeten zijn’ worden vervangen met de herinnering van liefde en bescherming.

 

Deze olie is enorm krachtig, maar ook heel zacht als een liefdevol vader die verzorgt, leidt en beschermt. Frankincense beschermt het lichaam en de geest van negatieve invloeden en helpt de ziel in haar spirituele groei. Omdat het spirituele kanalen opent zal de olie gebed en meditatie versterken, zodat er een grotere verbinding kan worden ervaren met God. Ook zal je makkelijker de mannelijke kant in jezelf en de ander kunnen gaan waarderen en ervaren hoe speciaal je bent en dat je jezelf mag zijn zonder maskers.


Bestellen

De Frankincense kan je op twee verschillende manieren bestellen. Met of zonder 25% korting!

De prijs is voor 15 ml Frankincense is € 96,80. Het is niet voor niets de Koning onder de oliën, dus bijzonder en waardevol.

Met 25% korting is de prijs € 72,60 en een eenmalig vaste klant inschrijving € 24,20. Je hebt dan een heel jaar 25% op al je aankopen via doTERRA.

 

Wist je dat deze olie tussen de 10 basis oliën van de Family Essential kit zit? Dan ben je nog voordeliger én heb je een Natuurlijk Medicijnkastje voor het hele gezin in huis.

 

Voor al je vragen over jouw essentiële olie, neem contact met mij op. Ik help je graag!

Bronvermelding: Emotions & Essential Oils

Disclaimer: In mijn Praktijk werk ik complementair (aanvullend) en ondersteunend, dat houdt in dat het altijd raadzaam is een dokter te bezoeken voor de diagnose en behandeling van ziekten! Essentiële olie en andere producten die ik op deze website noem, zijn geen geneesmiddel en staan als zodanig ook niet geregistreerd.