Aromatherapie

DE KRACHT VAN AROMATHERPIE en ESSENTIËLE OLIE

Toen ik kennis maakte met 100% Pure Essentiële oliën, ontdekte ik dat er een veel eenvoudiger manier was om je lichaam weer in balans te krijgen. Essentiële of etherische oliën zijn bijzondere natuurlijke krachtbronnen. Zodra een plant ziek is of wordt bedreigt door infectie, schimmels, virussen of bacteriën, zal de plant aanspraak maken op deze olie. De hele essentie en dus krachtige energie van een plant bevindt zich deze olie. Dit werkt geweldig ondersteunend om je energie en emotionele balans te versterken met unieke eigenschappen. Deze olie is nu een belangrijk onderdeel van mijn dagelijkse verzorging geworden, waarmee ik je ook graag kennis laat maken. Je zult verrast staan over de effectiviteit!

Al eeuwen lang en vele culturen maken gebruik van de eigenschappen van essentiële olie. Om deze olie te verkrijgen, wordt deze met stoom gedestilleerd of koud geperst uit het blad, de bloem, de zaden, de bast of wortel of andere delen van een plant. Hierin bevindt zich deze bijzondere ‘etherische’ of vluchtige olie. Heel belangrijk is dat er steeds op de juiste tijd en plaats (klimaat, hoogte) wordt geoogst om de natuurlijke chemische bestanddelen constant te houden en dat er geen andere stoffen (ook niet van de plant) worden toegevoegd.

ESSENTIËLE OLIE IS VEILIG, MAAR OOK EENVOUDIG EN SNEL IN HUIS

De Essentiële oliën van dōTERRA, het merk wat ik zelf graag gebruik, zijn bijzonder puur en krachtig. En heel eenvoudig en plezierig in het gebruik, zowel aromatisch en op de huid. Maar ook in veel gevallen veilig oraal in te nemen, als dit op het flesje staat. Dit kan zeker niet bij alle merken. Het is echt belangrijk dat je alleen essentiële olie gebruikt met 100% etherische bestanddelen, zonder toevoegingen en therapeutisch goedgekeurd. Je kunt het best starten met een eigen huisapotheek met 10 basisoliën. Ik werk samen met mijn dochter Maaike die jou 25% korting kan geven. Ik informeer je daar graag over. 

Wat ik ook heel bijzonder vind, is dat Essentiële olie zowel lichamelijk als emotioneel ondersteuning biedt. 

In mijn praktijk maak ik alleen nog maar gebruik van de essentiële oliën van doTERRA. Het is ongelooflijk om te zien wat de essentiële oliën doen voor de mens, groot en klein.

Waarom gebruik ik alleen maar de essentiële oliën van doTERRA?

 • Zonder vulstoffen
 • Geen toegevoegde synthetische oliën
 • Zonder verontreiniging of gif
 • Meest kwalitatief plantenmateriaal
 • Onder de juiste omstandigheden gegroeid
 • Op het juiste moment geoogst
 • Een voorzichtige wijze van het destillatieproces
 • Door wetenschappers getest op zuiverheid en therapeutische kwaliteit
 • Zorgvuldig gecontroleerd extractieproces
 • Analyse door middel van CTPG testing: Gaschromatografie, massaspectrometrie, FTIR-scan, microbieel en organoleptisch onderzoek
 • Alle oliën van doTERRA hebben gegarandeerde therapeutische kwaliteit en zijn dermate zuiver dat een groot deel van het assortiment ook intern kan worden gebruikt.

Voor elke klacht(en) is er een essentiële olie

De natuur, pure natuur heeft alles wat wij nodig hebben om voor een gezond, fit en krachtig leven. De essentiële oliën zijn (vertel over het proces).
Door stress, verplichtingen, overtuigingen, gewoonten of nieuwe levensfasen....raak je de balans kwijt in de harmonie tussen je lichaam, emotie, gevoel en denken. Er ontstaan klachten in je lichaam en/of hoofd zoals; hoofdpijnen, hooikoorts, verdriet, angsten, boosheid, pijn in net lichaam, eczeem, PMS klachten, overgang, onzekerheid, faalangst, concentratie problemen. Zo zijn er helaas nog veel meer klachten op te noemen. 

Hoe gebruik je essentiële oliën

Je kan de essentiële oliën van doTERRA verspreiden in de lucht met een diffuser / aromalamp, masseren of innemen. Ja, je leest het goed! Je kan de essentiële oliën ook innemen voor een nog sterkere werking. De essentiële oliën dringen door tot in de kleinste cellen en ondersteunen jou waar jij het nodig hebt.

Je lichaam heeft de kracht van het zelfgenezend vermogen

Het lichaam kan zichzelf herstellen als het de krijgt wat het nodig heeft. Uit onze voeding halen wij te weinig vitaminen en mineralen. De natuur biedt alles wat wij nodig hebben. De oliën van doTERRA zijn 100% natuurlijk en veilig.

 

Coach- en behandeltrajecten met aromatherapie

Aromatherapie wordt gebruikt bij klachten die samenhangen met spanningen, angst en slapeloosheid. Bijvoorbeeld hoofdpijn, buikpijn, prikkelbaar, verdriet, onrust, depressie, e.d. De geuren werken in op het onderbewuste en een verstoord zenuwstelsel terug in evenwicht brengen.
 
Ik geloof erin door aromatherapie toe te passen tijdens én na de coach- en behandelsessies jij weer terug in balans bent. Kijk wat ik voor jou kan betekenen bij Aanbod KIJ.

Ik help je graag!

Wil je weten welke olie jou kan helpen om jou lichamelijke en/of geestelijke klachten? Ik stuur je graag een proefmonster op met de essentiële olie die jij nodig hebt. Ook geef ik je uitleg over de essentiële olie en hoe je deze gebruikt voor jou klacht(en). Zo komen wij stap voor stap dichter bij de Kracht In Jou.

 

Neem contact met mij op! Ik luister graag naar je.

 

Warme groet,

Patricia