Verbind met jou kracht!

 

"Door de Kracht in Jou te zien,

voelen en te omarmen, 

verbind je met jezelf

én met anderen."

 

Patricia

Hallo! Ik heet Patricia Opdam - Borsboom (1981). Ik ben de eigenaresse van Praktijk KIJ.

Het is mijn missie de Kracht In Jou te laten voelen, zien en te omarmen!

 

Al op jonge leeftijd voelde ik mensen en dieren heel goed aan. Ik zag en voelde wat zij nodig hadden. Zo liep ik op straat of op school en voelde verschillende emoties en pijntjes die de mensen voelde. Ik moest mensen ook aanraken om mijn energie te geven. Voor mij was dit normaal en kon hier thuis altijd over praten. 

 

"Mijn onzekerheid groeide toen ik ontdekte dat ik meer zag en voelde dan de meeste mensen" 

 

Mijn oud tante Sita ten Cate (bekend medium overleden in 2012) zei; “Meisje, als je er klaar voor bent dan kom je maar naar mij toe! Dan leer ik je om te gaan met de spiritualiteit en laat ik je kennis maken met jou kracht”. Ik was 24 jaar (2005) toen ik haar belde en naar haar toe ging. Zij heeft mij 1,5 jaar lang, elke week onder haar vleugel meegenomen. Zij leerde mij mediteren, de chakraleer, de energiebanen (meridianen) herstellen door magnetiseren, meditatie en voornamelijk zelfvertrouwen te krijgen in wat ik voel en zie. Ik ben hier zo intens dankbaar voor!

 

"Mijn kracht is met mijn aanraking iemand de rust te geven en hun eigen kracht te voelen, zien en omarmen"

 

Ruim twaalf jaar help ik mensen in balans te komen door de kracht in zichzelf terug te vinden, te voelen, te zien en vast te houden. Naast de ontwikkeling van mijn spiritualiteit wilde ik het fysieke lichaam en het hoofd meer ondersteuning geven. In 2014 mijn voetreflexmassage opleidingen afgerond bij docent Wil Visser van Praktijk de Regenboog.

Om voor het kind en ouders meer te betekenen en te kunnen ondersteunen, heb ik de HBO opleiding Holistisch Kindercoach bij Anne Marie van Bilsen aan de Regenboog Academy gevolgd en met succesvol afgerond in 2016

Om mijzelf te ontwikkelen en jou nog meer aan te bieden, volg ik jaarlijks verschillende workshops en opleidingen.

 

"Werken vanuit mijn gevoel is, werken vanuit mijn kracht met mijn hart"

 

Ik heb één prachtige en gevoelige dochter (2012) waar ik samen met mijn lieve man intens veel van geniet. Ik zou haar niets liever dan alleen de lieflijke kant van de wereld laten ontdekken om haar pure hart te laten groeien. Al weet ik dat zij juist het meeste leert van de moeilijkere momenten in het leven. Daarom zijn wij er om naar haar te luisteren en te steunen waarbij zij dat nodig heeft om haar reis te maken.

 

Samen zijn en verbinden is het kostbaarste bezit


Het logo van Praktijk KIJ is mijn Mantra

Het logo van Praktijk KIJ is ontstaan uit een zelfontworpen mantra.....

"Onthoud wie je bent, blijf bij jezelf! Voel de Kracht In Jou en volg je hart!" 

 

Door vermoeidheid, spanning van binnen of van buitenaf, pijnklachten en door andere stress factoren vergeten wij soms wie wij zijn. 'Wie ben ik eigenlijk?' 

 

Dit is de vraag die ik mijzelf keer op keer stelde bij zeer intensieve momenten in mijn leven.

Mijn spiritualiteit en mijn Kracht heeft mij geholpen te vertrouwen op het moment en te vertrouwen op de weg er naartoe. De kracht in mij heeft mij gebracht in waar ik 'NU' ben.

Zo kan ik nu vanuit mijn kracht en met mijn hart een coachen, behandelingen en intuïtief begeleiding geven aan volwassenen en kinderen.