Verbind met jouw kracht!

 

"Door de Kracht in Jou te zien,

voelen en te omarmen, 

verbind je met jezelf

én met anderen."

 

Patricia

Hey mooi mens! Ik heet Patricia Opdam - Borsboom (1981). Ik ben de eigenaresse van Praktijk KIJ.  Naast praktijk eigenaar van KIJ ben ik ook de vrouw van mijn grote liefde Matthijs en moeder van onze prachtige dochter Eliza. Ik kan met trots zeggen dat ons huis een warm en veilig huis is waar ieder zichzelf mag zijn.

 

Voor ik groot werd ondekte ik al op jonge leeftijd dat ik mensen en dieren heel goed kon aanvoelen. Ik zag en voelde wat zij nodig hadden, welke sfeer er hing of wat ik vooral niet of wel moest doen om iets te triggeren. Zo liep ik op straat of op school en voelde verschillende emoties en pijntjes die de mensen en of dieren voelde. Ik moest mensen ook aanraken om dan de energie te geven die ik aan jou als cadeau mocht geven. Voor mij was dit normaal. 

 

Hoogsensitief en spiritualiteit

Pas na de komst van internet was de term hoogsensitief vindbaar bij zoeken op alle vaardigheden die ik in mijn bezit had van mijn emphatisch vermogen en emoties. Nu had ik een label en begreep waarom ik voelde wat ik voelde en deed wat ik deed. Alleen het stukje energie cadeau geven, masseren uit tweede natuur of natuurlijk coachen was voor mij niet helemaal duidelijk.

 

"Mijn onzekerheid groeide toen ik ontdekte dat ik meer zag en voelde dan andere mensen" 

 

Spiritualiteit

Wat spiritualiteit is, heeft voor ieder ander een andere definitie. Voor mij is spiritualiteit iets waarmee ik ben opgegroeid.  Mijn oud tante Sita ten Cate was medium en zei altijd; “Meisje, als je er klaar voor bent dan kom je maar naar mij toe! Dan leer ik je om te gaan met de spiritualiteit en laat ik je kennis maken met jou kracht”. Ik was 24 jaar (2005) toen ik haar belde en naar haar toe ging. Zij heeft mij 1,5 jaar lang, elke week onder haar vleugel meegenomen. Zij leerde mij mediteren, de chakraleer, de blokkades op te heffen in de energiebanen (meridianen) en vooral vertrouwen te krijgen in mijn zien, voelen- en helderweten.

 

"Mijn kracht is met mijn aanraking iemand de rust te geven en hun eigen kracht te voelen, zien en omarmen"

 

Ervaring & studies

Ruim twaalf jaar help ik mensen in balans te komen door de kracht in zichzelf terug te vinden, te voelen, te zien en vast te houden. Naast de ontwikkeling van mijn spiritualiteit wilde ik het fysieke lichaam en het hoofd meer ondersteuning geven. In 2014 mijn voetreflexmassage opleidingen afgerond bij docent Wil Visser van Praktijk de Regenboog.

Om voor het kind en ouders meer te betekenen en te kunnen ondersteunen, heb ik de HBO opleiding Holistisch Kindercoach bij Anne Marie van Bilsen aan de Regenboog Academy gevolgd en met succesvol afgerond in 2016Om mijzelf te ontwikkelen en jou nog meer aan te bieden, volg ik jaarlijks verschillende workshops en opleidingen.

 

Ik heet je van harte welkom in mijn praktijk KIJ. Kom tot jezelf. Voel jouw kracht stromen en voel dat je stevig staat. Jouw ik is zo mooi!

 

"Ik laat je de deur zien, jij loopt er doorheen"


Het logo van Praktijk KIJ is mijn Mantra

Het logo van Praktijk KIJ is ontstaan uit een zelfontworpen mantra.....

"Onthoud wie je bent, blijf bij jezelf! Voel de Kracht In Jou en volg je hart!" 

 

Door vermoeidheid, spanning van binnen of van buitenaf, pijnklachten en door andere stress factoren vergeten wij soms wie wij zijn. 'Wie ben ik eigenlijk?' 

 

Dit is de vraag die ik mijzelf keer op keer stelde bij zeer intensieve momenten in mijn leven.

Mijn spiritualiteit en mijn Kracht heeft mij geholpen te vertrouwen op het moment en te vertrouwen op de weg er naartoe. De kracht in mij heeft mij gebracht in waar ik 'NU' ben.

Zo kan ik nu vanuit mijn kracht en met mijn hart een coachen, behandelingen en intuïtief begeleiding geven aan volwassenen en kinderen.