Samen op weg naar de Kracht in Jou!

Door nieuwe ervaringen in levensfasen, stress, verplichtingen, overtuigingen, gewoonte kan er onbalans ontstaan in je lichaam, emoties, voelen en gedachten. De harmonie tussen deze eenheid is dan verstoord. Hierdoor voorkom je niet dat jij of jullie kind tijdelijk of langdurig verschillende lichamelijk en/of emotionele klachten ervaren zoals:

Onbegrepen chronische hoofd, nek, buik, en rugpijn
Vermoeidheid Besluitloos
Stijfheid Verdriet
Hyperactiviteit en hypersensitiviteit Onzekerheid
Slapeloosheid Boosheid
Doorslaap problemen Nachtzweten

Zo zijn er helaas nog veel meer klachten in het lichaam, emotie, gevoel en denken op te noemen. Deze klachten zijn een signaal van het lichaam, een grens is bereikt. Praktijk KIJ biedt verschillende sessies en coach- behandeltrajecten aan voor jou of jullie kind. 

 

"Jij bent speciaal, er is er maar één van jou. Koester jezelf, voel, zie en omarm de Kracht In Jou!"

Praktijk KIJ biedt behandelingen voor volwassenen en kinderen

In mijn praktijk bied ik losse sessies en rittenkaarten aan voor volwassenen en kinderen (vanaf 6 jaar).

Dit houdt in dat ik vanuit verschillende invalshoeken jou of jullie hulpvraag bekijk. Tijdens de sessie(s) zal ik gebruik maken van één of meerdere behandeltechnieken zoals; ademhalingstechnieken, drukpuntenmassage op het lichaam, aromatherapie, massage op het hoofd, buik en/of voeten, energetisch behandelingen en/of visualisatie. Iedere sessie is afgestemd op jou of jullie kind. Ik voel aan, luister, kijk wat de behoefte en vraag is van het lichaam, emotie, gevoel en denken.

Door de verschillende technieken te combineren ervaar je of jullie kind hoe een ontspannen lichaam voelt, wat grenzen zijn, je voelt je zelfverzekerder, en kunt situaties of prikkels van buitenaf beter loslaten. 

 

"Je lichaam, emotie, gevoel en denken komen in harmonie. Je voelt, ziet en omarmt de Kracht In Jou"


KIJ Aanbod

Volwassenen

KIJ Aanbod

Kind & Ouders


Ik ontmoet jou / jullie graag in de vertrouwde en huiselijke omgeving van Praktijk KIJ. Samen bespreken wij wat jij nodig hebt en wat jou krachtwens is.

Wil je een afspraak maken voor een behandeling? Neem dan contact met mij op!

 

*Je bent altijd welkom om kosteloos kennis met mij te maken via de telefoongesprek van maximaal 15 minuten.