E-learning Intuïtie is jouw kracht!

Altijd al willen weten wat nu precies jou intuïtie is? Of wil je jouw intuïtie vergroten? Dan is deze workshop speciaal voor jou!

In deze e-learning krijg je basis kennis over intuïtie, jouw buikgevoel. Je gaat ervaren wat intuïtie is, wat het doet met je lichaam, emotie, gevoelen en denken en hoe dit de Kracht in Jou is. Hoe je kan vertrouwen op jou intuïtie? Hoe blijf je goed in je vel zitten en met beide voeten op de grond?

Na de workshop voel je de intuïtie als de Kracht In Jou! 

 

Jaren lang heb ik gezocht naar wat mijn kracht is. Waarvoor is mijn intuïtie geboren? Wat mag en kan ik ermee doen. Ik heb dagen gekend dat ik gek werd omdat ik ALLES voelde. Ik wilde dan het liefst ontploffen of mij juist terugtrekken naar een donkere kamer. Ook heb ik momenten gehad dat ik dacht dat ik gevoelloos was. Waar was mijn Ik, mijn kracht, gebleven. Dan voelde ik mij juist alleen.

 

 

Wat leer je?

Tijdens de e-learning ontvang je 5 modules:

 

- Voeten op de grond (aarden oefening)

- Wat is energie ( voelen en ademhaling)

- Wat zijn chakra's en meridianen ( chakra namen, kleuren en energiebanen)

- Erkennen van jou intuïtie ( vertrouwen in de Kracht In Jou)

- Aromatherapie (wat geuren doen voor de Kracht In Jou)

Wanneer en waar

Wanneer het jou uitkomt kan jij starten met deze e-learning. Je kruipt thuis achter je computer met een kop thee of koffie in de hand. 

Tijdsduur en kosten workshop

De workshop duurt gemiddeld 4,5 uur en kost € 89,00 p.p. incl. btw. De kosten zijn inclusief lesmateriaal en naslagwerk.

Starten met de E-learning

Kan je niet wachten met het starten van jou e-learning. Meldt je dan nu aan via het 'Aanmeldformulier'.

Hopelijk ontmoeten wij elkaar snel!

 

Warme groet, Patricia