Klant ervaring bij Praktijk KIJ... 

Ben je nieuwsgierig wat de ervaring is van andere klanten? Of wil je jouw ervaring delen?

Op deze pagina kan je recensies lezen of plaatsen.

 

Kijk ook op mijn andere Social Media pagina's!


Reactie plaatsen

Reacties

Roxanne
4 jaar geleden

Ik was al eerder geweest voor een massage. Ik was druk in mijn hoofd, niet ontspannen en voelde me gehaast. Na de massage voelde ik me zo goed en ontspannen. Ik vertelde Patricia over mijn dochter van 10 die de laatste paar weken ineens last heeft van angst en heimwee. Vandaag ben ik met Lynn geweest voor de massage. Patricia stelde Lynn heel erg op haar gemak. Jeetje ik was zo overdonderd van hoe ontspannen mijn dochter daar lag. Ik mocht erbij blijven en zag gewoon de rust bij Lynn tijdens de massage, ze is zelfs in slaap gevallen. Goeie tips meegekregen die ik thuis ook kan doen bij Lynn voor ze gaat slapen. Ja super goed en fijn bij Praktijk Kij! Bedankt voor deze mooie ervaring Patries!

yvonne
4 jaar geleden

Ik heb nu 2x een sessie All You mogen ervaren en wat fijn is dat.
Na een warm ontvangst voelde ik me meteen op mijn gemak. Na de eerste sessie had ik loodzware benen bij het gaan staan, heel bijzonder. bij de tweede sessie had ik het gevoel of er een drukke snelweg in mij reed en moest ik opeens huilen, het voelde goed. Patricia je bent een vakvrouw en doet dit met zoveel liefde die goed te voelen is. Ook geeft je dan extra tips en oefeningen mee zo fijn.
Ik vind het bijzonder dat onze wegen gekruist zijn maar ben er zo blij mee en hoop dat meer mensen dit mogen beleven.

Kelly
4 jaar geleden

Wat een ontzettende lieve vrouw. Goede sfeer en helemaal relaxt weer weg gegaan. Echt een aanrader

Cathy
5 jaar geleden

Een zeer warm onthaal door een deken van rust, is voor mij de beste omschrijving.
Tijdens de behandeling “spot on” op de juiste (oude) pijnpunten. Na energetische behandeling, waarbij ik alles vol vertrouwen losliet, voelde ik direct al verschil.
Ik kan de hele wereld aan met energie voor tien en zonder zorgen die zich in mijn hoofd afspeelde.
De “Kracht in jou” wordt letterlijk zichtbaar.
Een echte aanrader; Patricia is lief, betrokken en een vrouw die haar vak meer dan goed verstaat.


❤️

Jeanique Opdam
5 jaar geleden

Heerlijk tot rust kom je tijdens en na het krijgen van een voetenreflexbehandeling. Een echt Me-momentje als ik bij Patricia ben. Het luisteren van de muziek en het precies behandelen van de juiste plekken zorgt voor de perfecte ontspanning. Zowel mentaal als fysiek merk je verschil. 💖

Nathalie Borsboom
5 jaar geleden

Altíjd super fijn. Ik kom er herboren vandaan.
Zelfs al heb ik niets, denk ik zelf, is er wel punt die net wat meer aandacht nodig heeft. Patricia weet deze te pakken. Zo fijn als daar meer aandacht aan wordt gegeven. Wat voel ik me hierna goed en een met mezelf.
Begrijp mezelf beter en heb meer begrip en rust. De energie vloeit!
Thanks Praktijk KIJ (Kracht In Jou❤)

Marie
5 jaar geleden

Totale ontspanning en welzijn waren aan de orde tijdens mijn sessies voetreflextherapie, heerlijk! Patricia voelde ook gelijk mijn zwakke punten aan in mijn lichaam, zo knap!
Praktijk was netjes en rook lekker.
Zeker voor herhaling vatbaar.