Krachtgezin, wat kan ik voor jullie doen?

Kinderen krijgen en ze laten opgroeien is het mooiste wat er is en zeker ook een uitdaging. Een gebruiksaanwijzing krijg je niet bij de geboorte van een kind. Het is dus zeker een leerproces voor ouder en kind om balans te vinden en te houden in het lichaam, emotie, gedrag en denken. Soms merk je een verandering op bij je kind. Je voelt dat de balans eruit is. en wilt weten hoe jullie kind de balans weer terug krijgt.
 
Is jouw kind 6 jaar of ouder? Dan kunnen jullie met de onderstaande vragen en/of problemen kunnen jullie bij mij terecht:

Hulpvragen:

Bedplassen Onzekerheid
Hoofdpijn Verdriet
Onbegrepen buikpijn Onrust, stress, spanning
Boosheid Weinig zelfvertrouwen
Verminderde concentratie Slaapproblemen
Angsten Doorslaap problemen

Ook met andere hulpvragen is jullie kind van harte welkom! Wil je weten wat ik voor jullie kind kan betekenen?

Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Praktijk KIJ biedt integrale coach- en behandeltrajecten aan

In mijn praktijk biedt ik het KIJ Krachtplan aan voor kinderen vanaf 6 jaar en/of hun ouders. Dit is een integraal coach- en behandeltraject waar ik vanuit verschillende invalshoeken jullie hulpvraag bekijk en behandel. Een losse sessie of traject begint met een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek. Hierin stellen wij de hulpvraag vast en kijk ik wat voor jullie kind en bij jullie situatie past. 

Ieder kind is uniek. Daarom zal ik tijdens mijn sessies gebruik maken van één of meerdere behandeltechnieken zoals; ademhaling- en meditatie oefeningen, drukpuntenmassage op het lichaam, voetreflexmassage, aromatherapie tijdens en na de behandeling, kindermassage op het hoofd, buik en/of voeten, energetisch behandelingen en/of coaching door talenten en kracht te (h)erkennen (Schateiland), (h)erkennen van emoties.

Iedere sessie is afgestemd op jullie kind en de hulpvraag. 

 

Jullie kind staat centraal in de losse sessies of in het traject van het KIJ Krachtplan. Hij of zij weet vaak zelf het beste wat er aan de hand is. Ook weet je kind bewust of onbewust wat voor hem of haar de oplossing is. Ik help kinderen zich bewust te worden van nieuwe mogelijkheden of oplossingen voor het probleem. Door de verschillende technieken te combineren ervaart jullie kind hoe een ontspannen lichaam voelt, wat grenzen zijn, je voelt je zelfverzekerder, en kunt situaties of prikkels van buitenaf beter loslaten. Als kindercoach én als moeder kan ik mij heel goed voorstellen dat het spannend is om een traject in te gaan met je kind. Als ouder ben je dan ook altijd aanwezig bij de sessies.

 

"Als ouder(s) doe je alles voor je kind uit liefde en met zorg"

KIJ aanbod

Kijk dan hieronder bij de verschillende behandelingen die Praktijk KIJ aanbiedt.

Iedere sessie is afgestemd op jou of jullie kind. Ik voel aan, luister, kijk wat de behoefte en vraag is van het lichaam, emotie, gevoel en denken.


"Samen werken wij naar dé balans"

Kijk snel hoe het KIJ Krachtplan 

jullie kind helpt!!

"In de tekeningen laat jullie kind zie wat

hij / zij nodig heeft," 


"Een drukpunten massage onder de voeten waardoor het hele lichaam ontspant, de emotie kalmeert en het hoofd rustiger is na een korte behandeling"

"De energie in het lichaam kan uit balans raken waardoor jullie kind niet meer in zijn of haar kracht staat. Ervaar hoe ik met het verplaatsen de energie

de balans terug breng in het lichaam

van jullie kind."


Ik ontmoet je graag!

Ik ontmoet jullie graag in de vertrouwde en huiselijke omgeving van Praktijk KIJ.  

Wil je een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, losse sessie, of een intakegesprek?

Neem dan contact met mij op!