Hallo Expeditieganger

Als expeditieganger ontwerp je jouw eigen Schateiland en ga op reis naar jouw binnenwereld. Een expeditieverhaal waar jij de hoofdrol speelt, je geeft jouw schateiland een naam en ook maak jij je eigen vlag. Jij bent nu de expeditieganger. Bij het maken van jouw schateiland zie je wat jouw, wensen, struikelblokken en oplossingen zijn. Ook ontdek je welke talenten (schatten) je bezit of meer zou willen hebben. Je bouwt zelfvertrouwen en zelfkennis op met verbeelding en creativiteit en wordt je bewust van wat er binnen in jou speelt.

 

Ik ben Schateiland trainer geworden om kinderen inzicht te geven van hun eigen talenten. Om een kind te laten zien wat hun eigen valkuilen zijn en hoe hun talenten in te zetten. Er is niets mooiers dan een kind te zien stralen van zelfvertrouwen.

 

"Schateiland is fantastische manier om een kind, of een groep kinderen op een speelse manier verschillende thema's te behandelen."

 

De Schateiland expeditie methode zet ik zoveel mogelijk in op scholen en BSO. Om schoolkinderen (expeditiegangers) (6 tot 12 jaar) samen een prachtig Schateiland te laten ontwerpen waarin zij de verbinding aangaan en de veiligheid met vertrouwen centraal blijft staan.

Officiële Trainer Schateiland Expeditie

Sinds juni 2019 is Praktijk KIJ erkent trainer biedt Praktijk KIJ ook de training SCHATEILAND expeditie aan voor kinderen (vanaf 6 jaar) één op één

of voor groepen.

 


Voor Kind & Ouder(s)

Laat je kind zien wat zijn of haar wensen, struikelblokken en oplossingen zijn. Laat je kind kennis maken met de talenten (schatten) of je kind meer zou willen doen of kunnen.

"Zo vertelde een meisje dat ze wil dat zij meer uit zichzelf verteld en niet bang is om wat te zeggen. Haar eiland noemde zij "Land van mijn stem". 

 

Je kind bouwt tijdens de expeditie zelfvertrouwen en zelfkennis op met verbeelding en creativiteit. Ook wordt hij/ zij bewust van wat er van binnen speelt. Het Schateiland is voor je kind een methode om op een speels en beelden manier kennis te maken met de kwaliteiten, doelen, wensen, talenten, uitdagingen en valkuilen.  Hierdoor ontwikkelt je kind meer zelfvertrouwen en zie je hem/haar groeien.

 

Het Schateiland kan af zijn of net niet helemaal, dat geeft niets. Het is jouw Schateiland en neem je hem mee naar huis om op te hangen in je kamer.

 


Afspraak maken & tarief

Ik ontmoet jullie graag in de vertrouwde en huiselijke omgeving van Praktijk KIJ! Wil je weten of de expeditie op het Schateiland bij jullie kind past? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek. 

 

De Schateiland Expeditie duurt een 75 minuten en kost € 65,00.

Neem contact met mij op voor het maken van een afspraak of klik op de link 'Schateiland afspraak maken'.

 

Avontuurlijke warme groet,

Patricia