Losse behandelingen

Krachtmens, wat kan ik voor je doen?

Je hebt een druk leven. Je eist veel van jezelf. Je bent een toegewijde werknemer of ondernemer of hardwerkende (huis)moeder of (huis)vader,  je bent een lieve, begripvolle en soms wat kribbige vrouw of man voor je partner, een super moeder of vader die alles doet voor zijn of haar kind, én niet te vergeten een vriendin of een vriend voor het leven in je vriendschappen. Je kan gewoon alles!

Maar door de drukte van de dag, onze verplichtingen en eisen die wij ons zelf opleggen, raken wij stukjes van onszelf kwijt. Je merkt dat je een ongezond patroon aanhoud. Gun jezelf een moment van rust en kies voor één van de losse behandeling bij Praktijk KIJ


"Een drukpunten massage onder de voeten waardoor het hele lichaam ontspant, de emotie kalmeert en het hoofd rustiger is na een korte behandeling"

Energetische behandeling

"De energie in ons lichaam kan uit balans raken waardoor je niet meer in je kracht staat. Ervaar hoe ik met het in beweging brengen van jou energie de balans terug breng

in jouw lichaam."


Ik ontmoet je graag!

k ontmoet je graag in de vertrouwde en huiselijke omgeving van Praktijk KIJ. Samen bespreken wij wat jij nodig hebt en wat jou krachtwens is.

Wil je een afspraak maken voor een losse sessie, een intakegesprek of toch liever eerst een kort *kennismakingsgesprek?

Neem dan contact met mij op!

 

*Je bent altijd welkom om kosteloos kennis met mij te maken via de telefoongesprek van maximaal 15 minuten.