Disclaimer tarieven...

De tarieven van Praktijk KIJ gelden vanaf 2019 en zijn onder voorbehoud. Ondanks de zorgvuldigheid waarmee dit overzicht is gemaakt, kan er door tariefwijzigingen afwijkingen ontstaan. U kunt hieraan geen rechten ontlenen. Ook kunt u geen rechten ontlenen aan eventuele typefouten in de tarieven op de website, en/ of  sociaal media van Praktijk KIJ;

 

  • De tarieven zijn vastgesteld inclusief 21% btw
  • De tarieven zijn exclusief bijkomende kosten zoals reiskosten bij een behandeling of coaching aan huis a € 0.19 per kilometer.
  • De kosten die u maakt bij Praktijk KIJ zijn (nog) niet te declareren bij uw zorgverzekeraar. 
  • Alle betalingen bij Praktijk KIJ vinden plaats via PIN. Het is ook mogelijk de betaling te voldoen via een betaalverzoek. Dit is alleen mogelijk wanneer u geen pinpas bij u heeft of als u hier zelf naar vraagt.

 

------

“No show” beleid

 

Ik zal mijn uiterste best doen om jou de Kracht In Jou te laten voelen, zien en te omarmen. Om alle klanten van Praktijk KIJ zo goed mogelijk te kunnen helpen is het belangrijk dat je zo snel mogelijk, minimaal 24 uur van te voren laat weten dat de afspraak niet door kan gaan. Stuur een e-mail aan praktijkkij@gmail.com o.v.v. afspraak annuleren of bel naar 06-39193400.

 

Indien je vergeet om de afspraak te annuleren of  je bent te laat met het annuleren van de afspraak, ben ik genoodzaakt om de gereserveerde tijd in rekening te brengen.

  • Bel je 24 uur van tevoren of eerder af: dan breng ik geen kosten in rekening
  • Bel je te laat af of verschijn je niet op de afspraak dan breng ik 100% van de gereserveerde tijd in rekening.

 

 

Praktijk KIJ

Boetersstraat 6

2291 ZP Wateringen

 

Kvk: 74444743

Btw: 181538313B02