KIJ Krachtplan...

Het KIJ Krachtplan is een uniek plan voor jullie kind!

Het KIJ Krachtplan is een integraal coach- en behandeltraject waar ik vanuit verschillende invalshoeken jullie hulpvraag bekijk en behandel.  Een losse sessie of traject begint met een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek. Hierin stellen wij de hulpvraag vast en kijk ik wat voor jullie kind en bij jullie situatie past.

 

Hoe ziet een coach- en behandeltraject eruit?

Ieder kind is uniek. Daarom zal ik tijdens mijn sessies gebruik maken van één of meerdere behandeltechnieken zoals; ademhaling- en meditatie oefeningen, drukpuntenmassage op het lichaam, voetreflexmassage, aromatherapie tijdens en na de behandeling, kindermassage op het hoofd, buik en/of voeten, energetisch behandelingen en/of coaching door talenten en kracht te (h)erkennen (Schateiland), (h)erkennen van emoties (Coachee). 

Iedere sessie is afgestemd op jullie kind en de hulpvraag. 

 

Met onder meer de onderstaande vragen en/of problemen kunnen jullie bij mij terecht:

Bedplassen Onzekerheid
Hoofdpijn Verdriet
Onbegrepen buikpijn Onrust, stress, spanning
Boosheid Weinig zelfvertrouwen
Verminderde concentratie Moeilijk in slaap komen
Angsten Doorslaap problemen

 

 

 

Ook met andere hulpvragen is jullie kind van harte welkom! Wil je weten wat ik voor jullie kind kan betekenen? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.


Ik ontmoet jullie graag

 
Als duidelijk is of het traject van KIJ Krachtplan bij jullie past, maken wij een afspraak voor het intakegesprek om verder kennis met elkaar te maken. Wij gaan dieper in op jullie hulpvraag, wat jullie verwachtingen zijn van het traject en wat ik verwacht van jullie. Hiervoor ontvang je een e-mail met het Intakeformulier. Afhankelijk van de mogelijkheden en de ontwikkeling die jullie kind doorgemaakt, bepalen we of het traject opgestart word.
 
"Als jij je lichaam, je emotie, je gevoel en gedachten begrijpt, voelt en (h)erkent dan groeit de Kracht In Jou!"

Het Intakegesprek

Voor ieder kind is iets nieuws spannend. Zeker als je weet dat je naar 'iemand' toe gaat die je kan helpen. Vertel altijd open en eerlijk aan je kind wat jullie bij mij gaan doen en waarom jullie komen. Ik zal daarom hier in het kort uitleggen hoe het intakegesprek eruit ziet.

In het intakegesprek gaan wij dieper in op de hulpvraag voor jullie kind. Ik wil ik meer weten over jullie gezondheid, jullie gedachten, jullie relatie met familie en vrienden. Ook vraag ik aan jullie kind drie tekeningen te maken ( één van zichzelf, een huis en een boom). Het is niet belangrijk of jullie kind goed kan tekenen. Tijdens het tekenen observeer ik jullie kind en zal ik gelijkertijd met hem/ haar praten over de tekening, school, spelen met vriendjes en vriendinnetjes, gevoel en nog een aantal onderwerpen. 

Om het intakegesprek af te sluiten zal ik jullie kind nog energetisch reinigen en geeft ik een voetenolie mee om de komende drie weken de voeten in te smeren voor het slapen gaan. De voetenolie helpt je kind een goede start te maken. 

 

"Wat heeft jullie kind nodig om zijn of haar kracht te voelen, te zien en vast te houden."

"Je kind de ruimte geven, het laten ontdekken van de wereld, zich sterk laten voelen, zichzelf laten zijn.... is het mooiste wat je kan geven!"

Het KIJ Krachtplan

Na het intakegesprek maken wij een vervolg afspraak voor over één week en neem ik de tekeningen mee om te analyseren. Deze afspraak is zonder jullie kind. In deze afspraak zal ik de uitleggen wat de tekeningen van jullie kind verteld. Wat is de hulpvraag en houd je kind bezig in het onderbewustzijn. Vooral wat heeft jullie kind nodig?!  Wij bespreken het unieke KIJ Krachtplan traject voor jullie kind en vraag ook jou als ouder(s) je in te zetten tijdens dit traject.

In minimaal 4 behandelingen behandel ik de hulpvraag, de wensen en  bekijk ik de middelen waarover jullie kind beschikt om de klacht aan te pakken en evalueer ik samen met jullie. Afhankelijk van de mogelijkheden en de ontwikkeling die jullie kind heeft doorgemaakt, bepalen we of het traject afgerond kan worden of dat er nog meer nodig is. Indien nodig stel ik een vervolgplan op.

 

De coach- en behandelingen vinden in principe plaats zonder de ouders. Als de jullie kind het spannend vind kan mama of papa altijd meelopen naar de behandelruimte en er (even) bij blijven. Het is belangrijk dat jullie kind zich zo ontspannen mogelijk voelt.


Afspraak maken & Tarief

Ik ontmoet jullie graag in de vertrouwde en huiselijke omgeving van Praktijk KIJ! Wil je weten of het KIJ Krachtplan bij jullie situatie past?

Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek. 

Wil je profiteren van 20% korting op het intakegesprek? Plan dan nu hieronder een afspraak.

 

Het telefonisch kennismakingsgesprek is vrijblijvend en duurt maximaal 15 minuten.

**Intakegesprek duurt 75-90 minuten en kost € 75,00 incl.. btw én therapeutisch tekenen. Nu tijdelijk 20% korting en betaal je €60,00!

* KIJ Krachtplan per sessie duurt 60 minuten en kost € 55,00. Deze sessie is alleen mogelijk na het intakegesprek.

Tussentijdse en/of eindevaluatie duurt 60 minuten en kost € 55,00.  

 

KORTING! KIJ Krachtplan Pakketkorting 20%

Het Krachtplan traject word gestart na het intake gesprek : 4 KIJ Krachtplan sessies en 1 tussentijdse / eind evaluatie kosten normaal € 275,00. Kies je voor afname van dit pakket? Dan ontvang je 20% pakketkorting en betaal je € 220,00.

 

TIJDELIJKE AANBIEDING! NU ontvang je tot en met maart 2020 een korting van 20% op het intake gesprek. Betaal nu voor een intakegesprek en volledig KIJ Krachtplan €280,00!!!

 

** De 20% pakketkorting is alleen geldig als het volledige bedrag in één keer betaald wordt pin of tikkie. Na het intakegesprek kan je er voor kiezen gebruik te maken van de pakketkorting en bespaar alsnog 20%.

* Het KIJ Krachtplan is uniek. De aantal sessies staan niet vast. Gemiddeld zijn er 4 sessies nodig voor het beste resultaat.