Krachtmens, wat kan ik voor je doen?

Je hebt een druk leven. Je eist veel van jezelf. Je bent een toegewijde werknemer of ondernemer of hardwerkende (huis)moeder of (huis)vader,  je bent een lieve, begripvolle en soms wat kribbige vrouw of man voor je partner, een super moeder of vader die alles doet voor zijn of haar kind, én niet te vergeten een vriendin of een vriend voor het leven in je vriendschappen. Je kan gewoon alles!

Maar door de drukte van de dag, onze verplichtingen en eisen die wij ons zelf opleggen, raken wij stukjes van onszelf kwijt. Je merkt dat je een ongezond patroon aanhoud. Je hebt last van o.a.: 

Onbegrepen chronische hoofd,- buik,- en/of rugpijn
Vermoeidheid Besluitloos
Stijfheid Verdriet
Hyperactiviteit Onzekerheid
Slapeloosheid Boosheid
Doorslaap problemen Nachtzweten

Zo zijn er helaas nog veel meer klachten in het lichaam, emotie, gevoel en denken op te noemen.

"Jij bent speciaal, er is er maar één van jou. Koester jezelf, voel, zien en omarm de Kracht In Jou!"


Praktijk KIJ biedt integrale coach- en behandeltrajecten aan

In mijn praktijk biedt ik het KIJ traject voor volwassenen . Dit is een integraal coach- en behandeltraject waar ik vanuit verschillende invalshoeken jou hulpvraag bekijk en behandel. Tijdens de sessies zal ik gebruik maken van één of meerdere behandeltechnieken zoals; ademhalingstechnieken, drukpuntenmassage op het lichaam, aromatherapie, massage op het hoofd, buik en/of voeten, energetisch behandelingen en/of meditatie. Iedere sessie is afgestemd op jou. Ik voel aan, luister, kijk wat de behoefte en vraag is van het lichaam, emotie, gevoel en denken.

Door de verschillende technieken te combineren ervaar je hoe een ontspannen lichaam voelt, wat grenzen zijn, je voelt je zelfverzekerder, en kunt situaties of prikkels van buitenaf beter loslaten. 

 

Er zijn ook verschillende losse sessies te boeken of maak een afspraak voor een intakegesprek om het KIJ traject op te starten.

Na het intakegesprek gaan wij direct aan de slag en kom jij stap voor stap kom weer terug in jouw kracht.

"Leer je lichaam beter kennen, je te ontspannen, de mooie unieke Kracht In Jou te voelen, zien en te omarmen"

KIJ Aanbod

Wat kan je doen om je beter te gaan voelen? Of wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Bekijk hieronder wat Praktijk KIJ jou aanbied.


Jouw unieke

KIJ TRAJECT

 

'Voel, zie en omarm de Kracht In Jou!

Balans in lichaam, emotie, gevoel en gedrag met een Kracht in Jou traject op maat!'

"Een drukpunten massage onder de voeten waardoor het hele lichaam ontspant, de emotie kalmeert en het hoofd rustiger is na een korte behandeling"

Energetische behandeling

"De energie in ons lichaam kan uit balans raken waardoor je niet meer in je kracht staat. Ervaar hoe ik met het in beweging brengen van jou energie de balans terug breng

in jouw lichaam."


Ik ontmoet je graag in de vertrouwde en huiselijke omgeving van Praktijk KIJ. Samen bespreken wij wat jij nodig hebt en wat jou krachtwens is.

Wil je een afspraak maken voor een losse sessie, een intakegesprek of toch liever eerst een kort *kennismakingsgesprek?

Neem dan contact met mij op!

 

*Je bent altijd welkom om kosteloos kennis met mij te maken via de telefoongesprek van maximaal 15 minuten.