Krachtmens, wat kan ik voor je doen?

Je hebt een druk leven. Je eist veel van jezelf. Je bent een toegewijde werknemer of ondernemer of hardwerkende (huis)moeder of (huis)vader,  je bent een lieve, begripvolle en soms wat kribbige vrouw of man voor je partner, een super moeder of vader die alles doet voor zijn of haar kind, én niet te vergeten een vriendin of een vriend voor het leven in je vriendschappen. Je kan gewoon alles!

Maar door de drukte van de dag, onze verplichtingen en eisen die wij ons zelf opleggen, raken wij stukjes van onszelf kwijt. Je merkt dat je een ongezond patroon aanhoud. Je hebt last van o.a.: 

Onbegrepen chronische hoofd,- buik,- en/of rugpijn
Vermoeidheid Besluitloos
Stijfheid Verdriet
Hyperactiviteit Onzekerheid
Slapeloosheid Boosheid
Doorslaap problemen Nachtzweten

Zo zijn er helaas nog veel meer klachten in het lichaam, emotie, gevoel en denken op te noemen.

"Jij bent speciaal, er is er maar één van jou. Koester jezelf, voel, zien en omarm de Kracht In Jou!"


Behandelingen bij Praktijk KIJ

In mijn praktijk biedt ik verschillende behandelingen aan voor volwassenen waarin ik kijk vanuit verschillende invalshoeken naar jouw hulpvraag. 

Tijdens de sessies zal ik gebruik maken van één of meerdere behandeltechnieken zoals; ademhalingstechnieken, drukpuntenmassage op het lichaam, aromatherapie, massage op het hoofd, buik en/of voeten, energetisch behandelingen en/of visualisatie. Iedere sessie is afgestemd op jou. Ik voel aan, luister, kijk wat de behoefte en vraag is van het lichaam, emotie, gevoel en denken.

Door de verschillende technieken te combineren ervaar je hoe een ontspannen lichaam voelt, wat grenzen zijn, je voelt je zelfverzekerder, en kunt situaties of prikkels van buitenaf beter loslaten. 

 

Bel of app mij voor het maken van een afspraak!

"Leer je lichaam beter kennen, je te ontspannen, de mooie unieke Kracht In Jou te voelen, zien en te omarmen"

KIJ Aanbod

Wat kan je doen om je beter te gaan voelen? Of wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Bekijk hieronder wat Praktijk KIJ jou aanbied.


"Een drukpunten massage onder de voeten waardoor het hele lichaam ontspant, de emotie kalmeert en het hoofd rustiger is na een korte behandeling"

Massage Treatments

 

 

 

"De massage worden gegeven met aandacht. Luisterend naar jouw lijf. Speciaal op jou afgestemd, verbind de massage jouw lichaam en geest. De massage oliën worden uitsluitend gebruikt en gemixt met de 100% natuurlijke oliën."

Energetische behandeling

"De energie in ons lichaam kan uit balans raken waardoor je niet meer in je kracht staat. Ervaar hoe ik met het in beweging brengen van jou energie de balans terug breng

in jouw lichaam."


Ik ontmoet je graag in de vertrouwde en huiselijke omgeving van Praktijk KIJ. Samen bespreken wij wat jij nodig hebt en wat jou krachtwens is.

Neem dan contact met mij op voor een afspraak!

*Je bent altijd welkom om kosteloos kennis met mij te maken via de telefoongesprek van maximaal 15 minuten.