Massage Treatments

De massage worden gegeven met aandacht. Luisterend naar jouw lijf. Natuurlijk en eerlijk. De massage oliën worden uitsluitend gebruikt en gemixt met de 100% natuurlijke oliën. De massage olie is daarom altijd puur en op maat. Ik heet je van harte welkom om je zuiver te helpen ontspannen. Om je lichaam en geest weer in balans te brengen.

 

Iedere treatment is uniek samengesteld. Kies je voor de All You, Energy Balance of de Calm & Zen.
Voel, lees en weet welke treatment voor jou is.

Bij de treatment masseer ik je hoofd, buik en je voeten met essentiële olie. Tijdens de behandeling houd je alle kleren aan. Als je een spaghetti truitje aantrekt en een broek die over de knieën opgestroopt kan worden, kan ik alle plekken die nodig zijn goed te bereiken.

Tijdens de behandeling kan het zijn dat ik je vraag te slikken, te zuchten, en/of je keel te schrapen. Visualisatie, een affirmatie of ademhalingsoefening kunnen ook één van de oefeningen zijn die voorkomen tijdens behandeling. Dit hangt af van wat jij, jouw lijf en energie, nodig heeft tijdens de behandeling.

 

Ben je klaar voor jou moment? Maak dan nu een afspraak!Contact

Wil je meer weten over de massage treatments, heb je vragen over de praktijk of wil je liever persoonlijk een afspraak maken? Klik dan hier!