Hulp na Corona

Corona, thuiswerken en alles wat er omheen beweegt. Er is van alles over te lezen, te luisteren en te leren. Wat je niet leest is hoe je de balans in je emotie, gevoel, denken en weten houd in deze tijd. Ik spreek dagelijks mensen die tijdens deze periode de balans kwijt zijn in zichzelf.
Dit is ook meer dan normaal en logisch! 


Het happy hormoon

Op social media, het nieuws of van vrienden krijgen vind je genoeg tips en trucs hoe de balans in jezelf te behouden of terug te krijgen. Dagelijks wandelen, gezond eten, mediteren, denken aan wat je blij maakt en doelen stellen.

Wat het minst genoemd wordt is aanraking. Door het lange verbod op knuffelen of dan wel aanraken van elkaar uit spontaan liefdevol gedrag, hunkert ons lichaam en hoofd meer dan normaal naar aanraking. Ook wel huidhonger genoemd. Het hormoon oxytocine (knuffelhormoon).
Dit zorgt dat de hoeveelheid adrenaline afneemt.  Veiligheid en ontspanning nemen toe.
Zo voelen of geven wij liefde, verwerken wij prikkels beter en voelen wij ons blij.


Wat ontspant jou?

Wat geeft jou ontspanning? Denk daar eens echt over na. Is dat een wandeling in het bos? Een warm bad? Of misschien een goed gesprek?

Veel klanten vinden het lastig écht te ontspannen waardoor er verschillende lichamelijke en geestelijk klachten ontstaan. Het kan zijn dat je futloos bent, veel boos, verdrietig of gewoon doelloos tot somber. 

 

Kom terug bij jezelf met een behandeling

Tijdens een voetreflexmassage of één van de treatments komt er een stukje coaching aan bod en is er een essentiële olie speciaal op jou behoefte afgestemd. Na een  behandeling ben je weer terug bij jezelf en voel je de rust in je hoofd en lijf. Je krijgt essentiële olie en oefeningen mee om bij jezelf te blijven en langer te genieten van je ontspanning.

Maak snel een afspraak

Wil je een afspraak maken? Of heb je nog vragen? Bel of app mij dan via contact. Ik sta voor jou klaar!

 

Tot snel!

Warme groetjes, Patricia