online op expeditie

Wat maken wij allemaal een grote verandering mee in deze nieuwe tijd. Onze kinderen doen het zo goed! Toch kan het zijn dat je merkt dat je kind onzeker is en veel vraagt aan jou en de docent. Of is je kind veel boos, zo boos dat er geen land mee te bezeilen is? Of is je kind op een ander manier veranderd door de nieuwe regels nu wij Covid- 19 kennen? Wil je je kind de kans geven zichzelf beter te leren kennen? Een basis geven waar hij of zij zich fijn en veilig voelt?

Of laat je kind inzien waar hij of zij heel goed is.  Dan gaan wij samen online Schateiland Expeditie ontdekken!

 

Ga mee op Expeditie

Ontdek waar jij je fijn voelt, jij jezelf kan zijn of leer wat jij al zo goed doet of misschien wel achter je mag laten en geen zorgen meer over hoeft te maken. Online via teams gaan wij samen op reis en maken wij jou Schateiland.

 

Hoe gaan wij online op expeditie?

Onze expeditie duurt ongeveer 45 minuten (drie kwartier). Je krijgt thuis flessenpost bezorgt. Het is belangrijk dat je tijdens onze expeditie op een plek bent waar je rustig kunt vertellen, schrijven en luisteren. We gaan mooie avonturen beleven waar je onderweg pennen, potloden, en misschien stiften nodig hebt. Misschien wil je ook je knuffel bij je houden of mama of je papa. Dat mag natuurlijk! 

 

 

Voor mama of papa

Na de lockdown ontmoet ik jullie graag in de vertrouwde en huiselijke omgeving van Praktijk KIJ! Helaas is dit nu even niet mogelijk. Maar niet getreurd. Ik geen coach sessies online!

 

 

Afspraak maken  en het tarief

Het tarief voor de online sessie van 45 minuten is € 55,00 en moeten vooraf betaald zijn via de betaallink dit ik stuur via ING Praktijk KIJ.Wil je graag een afspraak maken Schateiland Expeditie? Neem dan telefonisch contact met mij op via  06-39193400.

 

Wil je liever eerst even kennismaken?

Meld je dan aan voor de Webinar Schateinland Expeditite de kennismaking.

Officiële Trainer Schateiland Expeditie

Sinds juni 2019 is Praktijk KIJ erkent trainer biedt Praktijk KIJ ook de training SCHATEILAND expeditie aan voor kinderen (vanaf 6 jaar) één op één of voor groepen.

 


Webinar om kennis te maken

Ben je nieuwsgierig wat deze coaching kan betekening voor jou kind? Wil je kennismaken met mij? Meld je dan aan voor de webinar Schateiland Expeditie de kennismaking. In 30 minuten stel ik mij  aan jullie voor en laat ik jullie zien waarom de Schateiland Expeditie jou kind de manier is om weer meer tot zichzelf te komen.

 

Avontuurlijke warme groet,

Patricia