Open tijdens Corona

Thuiswerken, er is nu van alles over te lezen, te luisteren en te leren. Wat je niet leest is hoe je de balans in je emotie, gevoel, denken en weten in balans houd tijdens deze stressvolle pandemie. Ik spreek dagelijks mensen die tijdens deze periode de balans kwijt zijn in zichzelf. Dit is ook meer dan normaal en logisch! 


Het happy hormoon

Op social media, het nieuws of van vrienden krijgen wij dagelijks tips en trucs hoe de balans in jezelf te behouden of terug te krijgen. Dagelijks wandelen, gezond eten, mediteren, denken aan wat je blij maakt en doelen stellen.

Wat het minst genoemd wordt is aanraking. Door het verbod op knuffelen of dan wel aanraken van elkaar uit spontaan liefdevol gedrag is hunkert ons lichaam en hoofd meer dan normaal naar aanraking. Ook wel huidhonger genoemd. Het hormoon oxytocine (knuffelhormoon). Dit zorgt dat de hoeveelheid adrenaline afneemt.  Veiligheid en ontspanning nemen toe. Zo voelen / geven wij liefde, verwerken wij prikkels beter en voelen wij ons blij.


Wat ontspant jou?

Wat geeft jou ontspanning? Denk daar eens echt over na. Is dat een wandeling in het bos? Een warm bad? Of misschien een goed gesprek?

Veel klanten van mij vinden het lastig écht te ontspannen waardoor er verschillende lichamelijke en geestelijk klachten ontstaan. Het kan zijn dat je futloos bent, veel boos, verdrietig of gewoon doelloos tot somber. 

 

Kom terug bij jezelf met een behandeling

Tijdens een voetreflexmassage of één van de treatments komt er een stukje coaching aan bod en is er een essentiële olie speciaal op jou behoefte afgestemd. Na een  behandeling ben je weer terug bij jezelf en voel je de rust in je hoofd en lijf. Je krijgt essentiële olie en oefeningen mee om bij jezelf te blijven en langer te genieten van je ontspanning.

Corona maatregelen

Eén dag voor je afspraak stuur ik je een afspraakbevestiging mét een een paar gezondheidsvragen. Zo zorgen wij er samen voor dat wij gezond en veilig blijven tijdens deze Corona periode. In de praktijk is er ruimte genoeg om 1,5 meter afstand te houden en is er voldoende luchtcirculatie.

Bij een treatment (voor volwassenen) of bij de hoofd, buik- en voetmassage (voor kinderen) is het volgens het RIVM.alleen aan mijn kant verplicht een mondkapje te dragen tijdens het werken bij het gezicht. Is er (weer) een lockdown waardoor onze afsspraak niet door kan gaan? Dan ontvang je van mij een bericht en verplaatsen wij je afspraak. Heb je toch nog vragen over jou behandeling tijdens Corona?  Neem dan gerust contact met mij op.

Maak snel een afspraak

Wil je een afspraak maken? Of heb je nog vragen? Bel of app mij dan via contact. Ik sta voor jou klaar!

 

Tot snel!

Warme groetjes, Patricia